Onze moderne, gezellig ingerichte tweepersoons studio is gelegen in het dorpje Terhorst aan een doodlopende weg in het Zuid-Limburgse heuvelland, in een oase van rust en grenzend aan een beschermd natuurgebied dat doorloopt tot in de Belgische Voerstreek. Deze nieuw ingerichte studio (oppervlak 3,10 x 7 m, totaal 28 m2) heeft een hardstenen vloer en is voorzien van een aparte douche met toilet en wastafelmeubel, twee eenpersoonsbedden (naar wens naast elkaar of gescheiden te plaatsen), een eettafel met twee stoelen; twee gemakkelijke stoelen, digitale televisie, een keukenhoek met koelkast, twee electrische kookplaten, 3-in-1 magnetron, koffiezetapparaat en electrische waterkoker. De studio heeft een eigen ingang met privé-parkeerplaats. Ook hebt u de beschikking over een apart terrasje met tafel en twee gemakkelijke stoelen met bijbehorende zitkussens.

Gratis mobiel internet (WiFi) is aanwezig.

De studio is ook voor ouderen goed toegankelijk (binnen gelijkvloers zonder drempels). Voor rolstoelen is het Tuinfluitertje minder geschikt in verband met twee drempels (buiten en bij de ingang).

In de prijs inbegrepen is beddengoed (wordt standaard 1 maal per week gewisseld).

Op 5-10 minuten loopafstand in Banholt is een bushalte met verbinding naar o.a. Maastricht, Gulpen, Valkenburg en Epen (meestal met overstappen in Margraten of Mheer). Desgewenst kunnen wij u ook afhalen van het station Maastricht.

Het Tuinfluitertje is een niet-rokers woning.